Ven til drabs-sigtet: Det må have slået klik for ham

- M.L. besøgte os 10-20 minutter før han kørte Peter ihjel - der var intet at mærke på ham

Ivalo og Danni. Foto: Claus Bonnerup
Ivalo og Danni. Foto: Claus Bonnerup

- Der var absolut intet at mærke på ham. Han var på ingen måde beruset. Han sagde, at han ville ud at lufte hunden.

24-årige Danni er kammerat med den 40-årige nu drabssigtede M.L. fra Tarm, som ifølge politiets sigtelse kørte bevidst ind i den 39-årige Peter  Jensen og dermed slog ham ihjel onsdag aften.

Den dræbte Peter Jensen. (Privatfoto)
Den dræbte Peter Jensen. (Privatfoto)
 

- M.L. besøgte os 10-20 minutter før han kørte Peter ihjel. Det må have slået klik for ham, siger Danni, som bor sammen med 25-årige Ivalo.

Ivalo er plejedatter til den nu drabssigtede M.L.

For parret er drabet et dybt chok.

Vred på Peter
- M.L. er på alle måder en god kammerat og en ordentlig fyr. Han var vred på Peter, men jeg har aldrig hørt ham tale om, at han skulle dræbes. Faktisk virkede M.L. mere glad end han længe har gjort. Han fortalte, at han havde fået en ny kæreste, fortæller Danni.

Ivalo og Danni fortæller, at M.L. var dybt bekymret over, at hans børn boede sammen med Peter.

- Vi vil ikke komme nærmere ind på, hvorfor han var så bekymret. Efter vores opfattelse handler det her ikke kun om en jaloux mand, siger parret.

Den 40-årige M.L. er kontanthjælps-modtager og var i tolv år gift med Roma Larsen, inden hun forlod ham til fordel for vennen Peter.

- Da han besøgte os lige inden drabet fortalte han, at han ville ud at lufte hunden. Han havde lånt faderens Ford Mondeo, som han ofte brugte. De to mænd må være stødt ind i hinanden ved et tilfælde.

- Nu er bilen totalt smadret. Vi er naturligvis meget bekymrede for M.L. Han er et følsomt menneske. Bare han ikke forsøger at gøre noget mod sig selv. Det fortjener han bestemt ikke, siger Ivalo og Danni til Ekstra Bladet.

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere