Venner om drabssigtet 19-årig: Han er en pissegod fyr

Vennerne til den mand, der er sigtet for tredobbelt drab i Gandrup, er stadig i chok over nyheden om, at deres ven er sigtet for tredobbelt

Den 19-årige drabssigtede var en vellidt fyr (Foto: Privat)
Den 19-årige drabssigtede var en vellidt fyr (Foto: Privat)

To af vennerne til den mand, der er sigtet for drab på sin mor, far og storebror, har svært ved at tro det.

Sammi El-Sayed Petersen og Laith Al-Maliki har gået i klasse med den formodede gerningsmand på en skole i Nordjylland, og de er stadig chokerede over nyheden.

- Sådan som jeg kender ham, så er han en pisse fed fyr. Han er en god kammerat, rolig og der har aldrig været noget med ham. Jeg troede ikke på det i starten, for aldrig i mit liv kunne jeg tro, at han kunne finde på sådan noget, siger Sammi El-Sayed Petersen.

Den samme reaktioner kommer fra en anden ven l - Laith Al-Malik, der også har gået i klasse med den drabssigtede i flere år.

(Foto: René Schütze) 112 - 26. aug. 2015 - kl. 10:19 Nabo om trippel-drab: Chokerende

- Han er en meget flink fyr, der aldrig tyede til vold. Jeg har aldrig set ham sur eller aggressiv før. Heller ikke når vi driller hinanden for sjov, siger en tydeligt rystet Laith Al-Malik til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Flyttede som 16-årig
De to venner kendte ikke meget til familien, men de kan oplyse, at den 19-årige drabssigtede mand har boet i egen lejlighed, siden han var 16 år gammel.

- Når vi snakkede om hans forældre, så plejer han at sige, at han hverken har et godt eller et dårligt forhold til dem, siger Laith Al-Malik til Ekstra Bladet.

(Foto: René Schütze) 112 - 26. aug. 2015 - kl. 12:49 Lillebror varetægtsfængslet for trippeldrab: Havde snitsår i ansigtet

Begge de to drenge understreger, at den drabsigtede ikke er ond, men det blot må være slået klik. I øjeblikket er den 19-årige mands klasse samlet for at bearbejde, hvad der er sket.

De ønsker ikke at udtale sig yderlige om familien, men blot fortælle, at de føler med de pårørende.

Myrdede sin mor under 112-opkald
Den 54-årige kvinde, som er en af de tre dræbte ved nattens tragedie i en landejendom i Gandrup ved Aalborg, blev slået ihjel, mens hun tryglede alarm 112 om hjælp.

Det kom frem i den åbne del af grundlovsforhøret, hvor kvindens 19-årige søn blev varetægtsfængslet i fire uger.

Anklager Peter Rask refererede fra den båndede samtale kl. 2.50 tidligt onsdag morgen, hvordan den oprevne kvinde fortalte at hendes søn og hans far var i slagsmål.

’Det er helt galt. De er oppe at slås. I må komme’.

Se også: 19-årig myrdede sin mor under 112-opkald

En stemme i baggrunden råbte: ’Det er falsk alarm’.

Derpå lød der et skrig, og der blev stille. Det eneste, man kan høre på båndet er en svag stønnen fra den 54-årige kvinde.

Da politiet kort tid efter sparkede døren ind, fandt de kvindens lig i soveværelset. Den stadigt tændte mobiltelefon lå i sengetøjet ved hendes højre hånd.

(Foto: René Schütze) 112 - 26. aug. 2015 - kl. 06:40 Tre personer fundet døde - efterforskes som drab