Vidne til stor ulykke: Han sagde, at han havde ondt over det hele

Fire biler har været involveret i ulykke på motortrafikvejen ved Hillerød i Nordsjælland

(Video: LocalEyes)

En mand er til observation på Rigshospitalet, efter fire biler har været involveret en trafikulykke på motortrafikvejen ved Hillerød i Nordsjælland.

Personen var fastklemt efter ulykken, og blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets traumecenter, mens to andre blev kørt til sygehuset i Hillerød.

Se mere video på localeyes.dk

I første om gang var meldingen, at en unge mand var i livsfare. Men efter at have været på traumecenteret er meldingen 16.45, at han ikke længere er i livsfare.

- Han fik et gennemgående tjek, der skulle behandles. Han er ligeledes blevet skannet og er blevet indlagt til observation, da han har fået ratstammen trykket op i mellemgulvet, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Ekstra Bladet

Der var i alt otte impliceret i ulykken. Alle er uskadte på nær den unge mand.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at flere ambulancer har været til stede på ulykkesstedet, og at en af bilerne hænger oven på autoværnet.

Den ene af de fire biler har tyske nummerplader.

Vidne: Han var meget konfus
Ekstra Bladet har talt med et af de vidner, der var først på stedet.

- Jeg ser, at der har været en ulykke og sætter katastrofeblink på og kører ind til siden, siger vidnet, der straks skyndte sig over mod en hvid bil, som hang ud over autoværnet.

- Der sad en fyr fastklemt. Jeg prøver at åbne døren ind til ham, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi kunne heller ikke komme ind til ham på den anden side, da bilen hang ind over autoværnet, fortsætter vidnet.

Vidnet forklarer, at den tilskadekomne mand var ved bevidsthed.

- Jeg prøvede at kommunikere med ham. Han var fuldstændig konfus og havde ikke særlig meget blod i ansigtet, men jamrede meget lavt. Han sagde 'ondt over det hele', forklarer vidnet, der er meget rystet over begivenhederne.

Vejen spærret
Det mandlige vidne var kun alene kort tid med den tilskadekomne. Han forklarer, at adskillige personer holdt ind til siden for at hjælpe.

- Folk er meget fornuftige. Der kom en brandmand i civil og begyndte fluks at få overblik over det hele, siger vidnet, der også fortæller, at der kom en læge i civil kort efter og overtog den psykiske førstehjælp med den tilskadekomne mand.

Den tilskadekomne mand skulle ifølge vidnet have kørt sammen med en sort bil  med en tysk familie.

- Jeg er næsten sikker på, at de alle sammen var kommet ud. De sad ovre i grøften og var meget chokerede.

1 af 2 (Privatfoto)
2 af 2 Foto: Allan Andersen