Vidner så Kim og Peter Madsen timer før afgang

Politiet vil gerne høre fra personer, der kan gøre dem klogere på de involverede personer og deres adfærd

Se Ekstra Bladets seneste opdatering her

Ved du noget? Har du set noget i forbindelse med ubådssagen? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Der var massevis af mennesker, der så den nu drabssigtede Peter Madsen og freelance-journalisten Kim Wall sejle ud med ubåden Nautilus i Københavns Havn omkring klokken 19 forrige torsdag.

Det har allerede været fremme, at der har været en professionel mail-kontakt mellem Kim Wall og Peter Madsen forud for turen, hvor Kim Wall ville lave en reportage.  

Nu fortæller flere kilder til Ekstra Bladet, at de så Kim Wall og Peter Madsen flere timer før, de skulle ud at sejle.

På det tidspunkt befandt de sig, ifølge to vidner, uden for værkstedet ved Raket-Madsens Rumlaboratorium på Refshaleøen, hvor de så Kim Wall interviewe Peter Madsen, mens en tredje person filmede dem.

Jens Møller, drabschef i Københavns Politi, ønsker ikke at kommentere Ekstra Bladets oplysninger.

En stor del af døgnet opholder Peter Madsen sig i en celle som denne. Foto: Københavns Fængsler. Krimi Bag tremmer i Vestre: Her er Peter Madsens liv i fængslet

Efterlyser viden om adfærd
- Vi er i besiddelse af en mail mellem de to, som omhandler forberedelsen af en tur med ubåden med henblik på en reportage. Den er i en professionel form, har han tidligere sagt.

I en pressemeddelelse skriver Københavns Politi i dag, at de frem til fredag klokken 08.00 har fået 656 henvendelser fra offentligheden i sagen. Men de gentager, at de gerne vil have hjælp fra offentligheden i forhold til at finde de manglende ligdele og det tøj, Kim Wall havde på, da ubåden sejlede ud.

- Endvidere vil vi også stadig gerne høre fra personer, der kan gøre os klogere på de involverede personer og deres adfærd mv, skriver de.

Ifølge drabschef Jens Møller beklager politiet, at man endnu ikke har nået at vende tilbage til alle, der har kontaktet dem.

- Vi har indledningsvis delt henvendelserne op i emneområder og prioriterer vores afhøringer, således at vi løbende er dækket ind i alle emneområderne. Vi er i gang og skal nok kontakte de vidner, der endnu ikke har hørt fra os, siger han i pressemeddelelsen.

Ved du noget? Har du set noget i forbindelse med ubådssagen? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen