Vidner til terror-anholdelse: Over 20 betjente løb rundt i opgangen

Beboere tæt på den terror-anholdtes adresse føler sig fortsat trygge i området

Hør Anna Marott fortælle om sin oplevelse under anholdelsen torsdag.

Torsdag formiddag blev en ung mand anholdt for at have medvirket til terrorangrebet i København den 14. og 15. februar.

Anholdelsen skete under en omfattende politi-aktion i København Nordvest torsdag formiddag. Politiet var fuldt bevæbnet til stede på området, som af hensyn til politiets efterforskning var afspærret i flere timer efter anholdelsen.

Ekstra Bladet har talt med flere beboere i området, som er enige om, at anholdelsen ikke er noget, der får dem til at føle sig utrygge.

Politiet ransagede blandt andet en adresse i Københavns NV-kvarter. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 19. mar. 2015 - kl. 12:29 Her anholdes ny mistænkt i terror-sagen

Overrasket over våben
Anna Marott, som bor i bygningen overfor den anholdte, fortæller Ekstra Bladet, at hun blev noget overrasket, da hun kom hjem omkring klokken 12 torsdag.

- Der var spærret af ind til min dør, hvor der stod to politimænd i fuld uniform med store automatiske våben. Efter en halv time var der over tyve betjente, som rendte op og ned i opgangen. 

- Jeg blev overrasket, da jeg fandt ud af at det var på grund af terrormistanke. Men det, der overraskede mig mest, var de kæmpestore automatiske våben, som man ikke er vant til at se i Danmark, siger hun og tilføjer, at området normalt er stille og roligt, og at anholdelsen ikke får hende til at føle sig utryg.

Flere belastede mennesker i området
En beboer i samme opgang som den anholdte fortæller, at han flere gange har oplevet, at politiet har været forbi på grund af kriminalitet.

- Det er sket før, at folk er blevet anholdt, og det er jo ikke så godt, når det kommer så tæt på, siger beboeren, der ønsker at være anonym.

Det kommer heller ikke bag på Nicolai Andersen, en beboer i samme bygning, at en mand i området bliver anholdt.

- Der bor flere belastede mennesker i det her område. Jeg har ingen tilknytning til de mennesker, der bor i området, og jeg føler mig ikke utryg efter i dag, siger han.

Den mistænkte bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen, fredag.

1 af 2 (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Her anholder politiet en ny mistænkt i terror-sagen. (Foto: Kenneth Meyer)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere