Vild forklaring i retten: Mystisk mand spiller afgørende rolle i lejemorder-sag

En ukendt albaner står ifølge den tiltalte kvinde bag drabs-bestillingen på det 'mørke' net

Den 58-årige kvinde er tiltalt for at have forsøgt at hyre en lejemorder på nettet.
Retstegning: Jørgen Bitsch
Den 58-årige kvinde er tiltalt for at have forsøgt at hyre en lejemorder på nettet. Retstegning: Jørgen Bitsch

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): En 58-årig kvinde fra Hellerup er tiltalt for at have bestilt en tjetjensk hit-man til at dræbe sin kæreste. Hun nægter sig skyldig.

Det er en mystisk albansk mand ved navn 'Luc' står bag planlægningen og bestillingen af et lejemord på en italiensk betjent S. Det forklarede den tiltalte 58-årige kvinde - og kæreste til S - fra sin plads i vidneskranken i Retten i Lyngby.

Se også: Tiltalt for at bestille lejemord: Ville have betjent dræbt

Ifølge kvinden mødte hun den albanske mand, da hun spiste ved en pølsevogn på Kultorvet i København. Herefter udviklede de to et venskabeligt forhold og kvinden fortalte om S's utroskab.

Den albanske mand havde ifølge kvindes forklaring adgang til hendes mail, telefon og facebook-profil. Alligevel vidste kvinden ikke ret meget om ham, men han havde mange kriminelle kontakter, forklarede hun.

- Han ringede altid fra taletidskort, og han var meget mærkelig. Det var normalt, at han bare stod ude foran min lejlighed, og når han så, jeg var i lejligheden, ringede han, forklarede kvinden, da hendes forsvarer spurgte ind til deres forhold.

Dette billede stammer fra hjemmesiden, hvor kvinden i følge politiet forsøgte at finde en lejemorder. Foto: Screenshot
Dette billede stammer fra hjemmesiden, hvor kvinden i følge politiet forsøgte at finde en lejemorder. Foto: Screenshot

Kvinden forklarede, at 'Luc' på et tidspunkt havde tilbudt, at han kunne iværksætte en overvågning af kvindens kæreste for at finde ud af, om han var hende utro. Det var grunden til, at kvinden havde bestilt bitcoins, da overvågningen skulle betales med krypto-valutaen.

Se også: Tiltalt i sag om bestilling af lejemord: - Det er min kæreste

Hvilket motiv havde 'Luc' til at bestille et drab på din kæreste, spurgte kvindens forsvarer, Mie Sønder Koch, sin klient.

- Han var interesseret i mig og blev stødt over, at jeg afviste ham. Han hadede politiet og ordensmagten, og da han fandt ud af, at han (S red.) var på vej herop, ved jeg ikke, hvad der er gået gennem hovedet på ham. Han er åbenbart ikke særlig rask, sagde kvinden og pegede på sit hoved.

Havde du et motiv, spurgte kvindens advokat?

- Nej, jeg elsker ham. Vi har et meget stærkt bånd sammen, og jeg vil ikke leve uden ham, svarede kvinden, der selv stammer fra Sicilien.

Sagen fortsætter i morgen i Retten i Lyngby, hvor kvindens kæreste skal afgive forklaring.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen