Ville spise McDonalds-burger i en mundfuld: Far til tre døde under forsøget

29-årige Darren Bray ville imponere vennerne. Det blev hans død

Darren Bray blev kun 29-år gammel. (Foto: Polfoto).
Darren Bray blev kun 29-år gammel. (Foto: Polfoto).

Den 29-årige waliser Darren Bray gabte helt bogstaveligt over mere end han kunne magte, da han i oktober 2015 ville imponere nogle venner ved at sluge en McDonalds cheeseburger i en mundfuld.

Det kom frem forleden, under en høring i Cardiff, for at stadfæste baggrunden for familiefaderens død.

112 - 29. nov. 2015 - kl. 17:12 Burger King-boss vidner i McDonald-drabssag

Darren Bray - der var far til tre og boede i byen Barry i det sydlige Wales - havde drukket øl med nogle venner, da de besluttede sig for at stille sulten med et måltid fra McDonalds:

- Darren havde bestilt en cheeseburger. Han sagde 'tjek lige det her', hvorefter han rullede burgeren sammen til en kugle. Så proppede han hele burgeren i munden og forsøgte at sluge den, fortalte vennen Sam Bisgrove under høringen.

 

- Det gik galt med det samme. Vi kunne se, at han forsøgte at hoste burgeren op. Han lavede nogle frygtelige lyde og blev blå i ansigtet.  Jeg prøvede at dunke ham i ryggen for at hjælpe ham, forklarede Sam Bisgrove.

En ambulance blev tilkaldt, men det lykkedes ikke at genoplive Darren Bray, der blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet.

Se også: Clinten redder mand fra at blive kvalt i ost

Ved høringen fremgik det af obduktionsrapporten, at den 29-årige mand blev kvalt, da burger-kuglen på otte gange fem centimeter havde blokeret hans luftrør. Han var en smule beruset, men ikke i så voldsom grad, at det havde påvirket hans dømmekraft, hedder det i rapporten.

- Døden indtraf hurtigt, lød konklusionen fra retsmedicineren.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere