Ville stoppe selvmord: Mand faldt i døden

En 24-årig mand er død af sine kvæstelser, efter han forsøgte at stoppe 19-årigs selvmordsforsøg på Hawaii- den 19-årige er i kritisk tilstand

En 24-årig mand er død, efter han forsøgte at redde en 19-årig fra at begå selvmord fra denne bygning på University of Hawaii. (Foto: AP)
En 24-årig mand er død, efter han forsøgte at redde en 19-årig fra at begå selvmord fra denne bygning på University of Hawaii. (Foto: AP)

En 24-årig mand er død, efter han søndag forsøgte at stoppe et selvmordsforsøg på et kollegium på University of Hawaii. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Den tragiske hændelse skete søndag morgen, da en 19-årig mand kravlede ud ad et vindue på 14. etage - angiveligt for at kaste sig i døden.

Den 24-årige mand forsøgte at få hevet den 19-årige tilbage i lejligheden, men under redningsaktionen faldt begge mænd ud ad vinduet.

Begge mænd blev alvorligt kvæstede bragt til et hospital, hvor den 24-årige i går blev erklæret død.

Den 19-årige er fortsat  i kritisk tilstand, oplyser politiet ifølge AP.

Ingen af mændene er studerende på University of Hawaii, men de deltog begge i en fest på kollegiet Hale Wainani dorm, oplyser universitets talsmand Dan Meisenzahl.

- Det er en frygtelig tragedie. Vores kondolencer går til de pårørende, siger Dan Meisenzahl.

Skoleåret er endnu ikke begyndt, og kun 20 personer opholdt sig i Hale Wainani dorm, da ulykken skete.

- Skolen har tilbudt krisehjælp, siger Dan Meisenzahl.

Omkring 4.000 af universitets 18.000 studerende bor i området.