Voldsom brand i lagerhal ved asfaltfabrik

En asfaltfrabrik i Nordjylland var natten til fredag udsat for større brand

Asfaltfirmaet Colas' værkstedhal på flere hundrede kvadratmeter var i nat udsat for en voldsom brand. (Foto: Google Maps)
Asfaltfirmaet Colas' værkstedhal på flere hundrede kvadratmeter var i nat udsat for en voldsom brand. (Foto: Google Maps)

Flere hundrede kvadratmeter hal på asfaltfabrikken Colas er yderst medtaget, efter at en voldsom brand natten til fredag rasede.

Branden opstod på Mineralvej 27 i Aalborg, og Nordjyllands Politi fik anmeldelsen kl. 23.50.

- Det er tale om en større værkstedshal på en del hundrede kvadratmeter, hvor der pludselig er opstået en brand. Hallen er blevet voldsomt brandskadet, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Ikke påsat

Brandvæsnet fik hurtigt bugt med de voldsomme flammer, men der var skaden sket.

Størstedelen af værkstedhallen er således totalskadet, og derudover gik en del dyrt inventar.

- Der stod også nogle lastbiler, biler og maskiner, som er brændt, oplyser vagtchefen, der tror, at branden er opstået som følge af en teknisk fejl.

- Der er ingen tegn på indbrud eller noget, så det er måske sket ved en eller anden teknisk fejl. Vi har afspærret det derude, og nu skal der foregå nogle tekniske undersøgelser. Vi regner ikke med, at branden er påsat, siger Karsten Højrup Kristensen.