Voldsom brand udvikler farlig røg: 40 evakueret

Nordsjællands Politi har mandag været tvunget til at evakuere 40 mennesker, efter der opstod en voldsom brand i en forladt lagerbygning

Ved du noget eller har du billeder, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Mandag eftermiddag er der opstået en kraftig brand i en forladt lagerbygning på Højvangen i Espergærde.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi fik en anmeldelse klokken 15.11, om at der var brand i en forladt lagerbygning. Da vi kommer derned, så konstaterer vi hurtigt, at der er godt gang i den tomme lagerhal, siger vagtchef Martin Bakke til Ekstra Bladet.

Ifølge politiet var branden så voldsom, at taget kollapsede, og politiet var også tvunget til at evakuere 40 personer fra en nærliggende bygning.

- Det tyder på, at der tidligere har været opbevaret nogle kemikalier i lagerbygningen. Derfor udviklede branden noget farligt røg, og vi måtte evakuere en nærliggende virksomhed. Heldigvis er ingen kommet til skade, siger Martin Bakke.

I øjeblikket er branden under kontrol, men politiet beder personer om at holde sig indendøre.

- Røgen er aftagende i øjeblikket, og branden er under kontrol, men vi forventer, at vi er færdige omkring klokken 19, siger Martin Bakke til Ekstra Bladet.

Nordsjælland Politis er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvad der har startet branden med hjælp fra brandteknikerne.

Ved du noget eller har du billeder, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere