Voldsom video: Går politiet over stregen her?

Floyd Dent blev revet ud af sin bil og behandlet på den hårde måde. Nu bliver betjentene undersøgt - Se her hvorfor

Se episoden, hvor Floyd Dent bliver flået ud af sin bil her

Den 28. januar blev Floyd Dent hevet ud af sin bil af en flok politibetjente i en forstad til Detroit. Her blev han behandlet med hårdhændede midler - Se hele episoden i videoen øverst.

Onsdag protesterede en større flok så foran politistationen i Inkster for at få politmændene dømt for poilitivold.

Floyd Dent og de involverede fra ordensmagten havde to meget forskellige opfattelser af, hvad der skete. Ifølge politiet skulle Dent have forsøgt at flygte i bilen, men den fulde video viser, at Dent kører med normal hastighed.

Politifolkene siger også, at Dent truede med at slå dem ihjel, men ingen af dem havde deres mikrofon tændt, så episoden kunne høres igennem.

Derudover hævdede en betjent, at Dent skulle have bidt ham. Han havde dog hverken taget et billede eller søgt læge efter hændelsen.

Slutteligt sagde politiet, at de havde fundet kokain på den arresterede, men det påstod Dent, at de havde plantet på ham og nægtede sig også uskyldig i det.

Han blev testet for narkopåvirkning, og testen var negativ. Dent er ikke tidligere straffet, og dommeren erklærede ham også uskyldig i alle forhold, der omfatter den fysiske konfrontation.

Den 1. april skal Dent endnu en gang i retten for sigtelsen om besiddelse af kokain.

Kontroversiel video
Videoen har fået flere amerikanere til at fare op, og 57-årige Floyd Dent får det personligt fysisk dårligt af at se den.

- Jeg bliver så vred, siger Dent, som har arbejdet hos Ford i 37 år.

Betjentenes arbejde bliver nu gået efter i sømmene, og en betjent er allerede blevet flyttet til en stilling i den administrative afdeling.

- Vi tager det meget seriøst, fortæller Vicky Yost, der er leder for politi-afdelingen, ifølge NBC.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere