Voldsom video: Her skyder våbenmand løs mod bar i ferieby

To videoer fra attentatet mod en pub i Israel viser, hvordan gerningsmanden pludselig trækker et automatvåben og skyder vildt omkring

Se de voldsomme optagelser

En gerningsmand åbnede fredag ild mod en pub centralt i feriebyen Tel Aviv.

Indtil videre har det kostet to personer livet, mens mindst fem meldes sårede, hvoraf to angiveligt er i kritisk tilstand.

Efter angrebet er der blevet frigivet to videoer fra overvågningskameraer fra henholdsvis pubben og cafeen ved siden af. Her ses det, hvordan hvordan den ukendte gerningsmand pludselig trækker et automat-våben og skyder vildt omkring sig mod pubbens facade.

Se i videoen herover

Sådan så det ud efter angrebet på baren (Foto: AP)
Sådan så det ud efter angrebet på baren (Foto: AP)
 

Gerningsmand på fri fod
Ifølge talsmanden Micky Rosenfeld er den formodede gerningsmand stadig på fri fod, og derfor har politiet iværksat en større menneskejagt i byen.

112 - 1. jan. 2016 - kl. 15:13 Mindst to dræbt i skudangreb på pub i ferieby

Hundredvis af betjente deltager ifølge AFP i eftersøgningen i centrum af den israelske middelhavsby.

Samtidig arbejder politiet ifølge AFP stadig på at finde ud af, om hvorvidt der er tale om et terrorangreb i byen. Skudattentatet fandt sted på gaden Dizengoff ikke langt fra det store Hilton Hotel centralt i byen.

Skudangrebet kommer i en periode, hvor der har været en bølge af palæstinensiske angreb på israelere, men der er ikke oplysninger om, at en palæstinenser skulle stå bag.

Foto: Politi
Foto: Politi
 

Hundredvis af betjente deltager ifølge nyhedsbureauet i eftersøgningen i centrum af den israelske middelhavsby. Også helikoptere er indsat.

En af de dræbte skulle ifølge Times of Israel være den bare 26-årige Alon Bakal, der var bar-manager på en anden pub i området. Det har den dræbtes far bekræftet over for mediet på hospitalet.

Udenrigsministeriet undersøger
Ekstra Bladet har fredag eftermiddag været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice.

- Vi undersøger i øjeblikket, om der har været danskere involveret. Derfor har vi taget kontakt til ambassaden, oplyser Borgerservice til Ekstra Bladet.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Tel Aviv er kendt som Israels rejsemål nummer et og for sine lækre badestrande samt saftige natteliv. Derfor rejser mange danskere hvert år til byen for at få lidt sol på kroppen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere