Voldsomt røveri og bortførelse fanget på video: Nu er to unge mænd anholdt

I sidste uge efterlyste politiet to mænd mistænkt for butikstyveri, vold og frihedsberøvelse. Nu er de anholdt

To mænd er anholdt for at stå bag et voldsomt røveri, vold og kortvarig frihedsberøvelse. Se overvågningsvideo fra episoden her

Københavns Vestegns Politi bad i sidste uge offentligheden om hjælp til at finde to mænd, der mistænkes for at stå bag et butikstyveri, som udviklede sig til røveri, vold og kortvarig frihedsberøvelse.

Nu er to mænd anholdt i sagen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

De to mænd er mistænkt for torsdag den 27. juli 2017 omkring klokken 14 at have henvendt sig i Føtex i Rødovre Centrum, hvor de fyldte en indkøbskurv med elektronik og kødvarer, hvorefter de forlod butikken uden af betale.

Kortvarig bortførelse
En butiksdetektiv reagerede hurtigt og løb efter de to mænd ud til parkeringspladsen ved Rødovre Centrum, som satte sig ind i en sort Peougeot. Butiksdetektiven fik kontakt til mændene ved at åbne bilens passagerdør. Det fik dem til at bakke køretøjet og hive butiksdetektiven med ind i bilen.

De dramatiske øjeblikke er fanget på en video fra overvågningskamera. Her ser man først de to gerningsmænd flygte over parkeringspladsen, hvorefter medarbejderen i den blå bluse løber efter dem i fuld fart.

På videoen ses det, hvordan gerningsmændene trækker butiksdetektiven ind i bilen og kører væk fra stedet med ham. I bilen blev han ifølge politiet sparket flere gange, før han blev sat af ved Højnæsvej kort tid efter.

Mange henvendelser
Ifølge Københavns Vestegns Politi har de fået mange henvendelser i sagen, der har ledt dem på sporet af de to gerningsmænd.

- Vi har modtaget en del henvendelser, siden vi i sidste uge gik ud med efterlysningen, og det er en stor hjælp. Så tak til alle, der delte vores efterlysning og rettede henvendelse til politiet i denne sag, siger politikommissær Henrik Hougaard.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen