Voldtægtsmand trak teenagepige ind i gyde: Så stak hun ham i maven

En modig ung pige havde held til at stikke sin overfaldsmand ned. Politiet mener, han kan være hårdt såret

Gerningsmanden, der mandag forsøgte at voldtage en ung pige, er formentlig hårdt såret, vurderer politiet. Foto: Shutterstock
Gerningsmanden, der mandag forsøgte at voldtage en ung pige, er formentlig hårdt såret, vurderer politiet. Foto: Shutterstock

En ung kvinde havde held til at stikke sin overfaldsmand gentagne gange, efter han mandag eftermiddag trak hende ind i en gyde i Droitwith i Worcestershire i England for at voldtage hende.

Teenagepigen formåede midt under angrebet at få fingrene i en skarp genstand, som hun brugte til at stikke ham flere gange i siden, ryggen og maven, indtil det til sidst lykkedes hende at stikke af. Manden blev efterladt blodig på gerningsstedet.

Det skriver Express.co.uk blandt flere andre britiske medier.

Nu leder West Mercia Police efter sexforbryderen, som stadig er på fri fod, men som man formoder er hårdt såret efter teenagerens modværge.

- Dette var en skrækindjagende episode for den unge kvinde og den har forårsaget stor bekymring i nabolaget, siger politiinspektør Steve Tonks.

- Det er vigtigt, at vi fanger denne mand hurtigst muligt og jeg vil opfordre alle, der har set nogen med mistænkelig adfærd i området omkring gerningstidspunktet, eller som har informationer, der kan hjælpe vores efterforskning, til at kontakte os, fortsætter han.

Politiet tror, der er en sandsynlighed for, at overfaldsmanden har søgt lægehjælp eller har forsøgt at behandle sig selv derhjemme. Ordensmagten efterforsker sagen tæt og har sat specialtrænede betjente til at udøve støtte til offeret.