Voldtog 13-årig gennem to år

- Jeg har svært ved at sove om natten, sagde 23-årig under sin tilståelse i retten

(Arkivfoto: Joachim Adrian)
(Arkivfoto: Joachim Adrian)

Med voldtægter, trusler og ydmygelser har en 23-årig mand fra Sorø holdt en mere og mere desperat skolepige fast i en mental skruestik i næsten to år, hvor han adskillige gange pressede hende til sex. Pigens mareridt startede, da hun kun var 13, og sluttede først, da hun på randen af selvmord betroede sig til en lærer i marts i år.

Søvnløse nætter
Tirsdag aflagde hendes plageånd så fuld tilståelse i Retten i Næstved:

- Jeg har svært ved at sove om natten, erklærede han, da rollerne var byttet om og det nu var ham, der var under pres. Ikke mindst da anklager Daniel Dokkedahl fremlagde et udpluk af de både krænkende, krævende og lav-vulgære beskeder, den 23-årige har sendt til pigen siden maj 2013.

’Knalde eller’..
’Knalde eller You Tube’, skrev han uden omsvøb og hentydede til, at han ville offentliggøre vovede billeder af hende, hvis hun ikke makkede ret. Hans beskeder bevægede sig kun sjældent over bæltestedet og allerede fra start krævede han analsex med sit dengang 13-årige offer.

Hun anede på sin side ikke, hvad hun skulle stille op og mødtes derfor flere gange med den 23-årige bl.a. i et anlæg i Ruds Vedby, hvor hans behov blev opfyldt. Hver gang skete det i forventning om, at der skulle være tale om en sidste gang, men 23-årige CM vendte hele tiden tilbage med nye krav og trusler.

Krævede mere
I løbet af de knap to år voldtog han pigen i alt syv gange og udsatte hende også for både fire voldtægtsforsøg og en lang række blufærdighedskrænkelser.

CM havde også lagt op til endnu en voldtægt, da han i marts blev anholdt kort efter at han havde sendt hende sine sidste krav. Det skete på trods af, at hun tidligere havde erklæret, at hun ikke længere kunne håndtere presset.

- Jeg sidder i skolen med selvmordstanker, skrev hun til ham. Det anfægtede ham dog ikke. Han fastholdt, at hun skulle stå til rådighed, hvis hun ville undgå skandalisering.

Brød sammen
For pigen kom vendepunktet, da hendes klasse skulle have tema-timer om selvmord. Det magtede hun ikke. Hun brød sammen og ville grædende forlade skolen, hvor en lærer tog en snak med hende og derpå underrettede politiet. CM blev anholdt samme aften og varetægtsfængslet dagen efter.

Nu lægger pigens bistandsadvokat, Lotte Hebel Andersen, op til en rekord-erstatning til sin klient. Hun kræver ikke under 200.000 kroner, hvilket er dobbelt så meget som et voldtægtsoffer hidtil er blevet tilkendt i en dansk retssal.

- Pigens alder og det meget lange forløb, hvor hun har været udsat for et voldsomt pres og ikke mindre end syv voldtægter bør lægges til grund, når erstatningen beregnes, mener advokaten.