Vred nyskilt mand smadrer ruder hos advokat og politi

En 63-årig mand er blevet idømt tre måneders betinget fængsel for omfattende hærværk.

Da en 63-årig mand blev skilt fra sin kone, blæste konens advokat sagen op.

Det mente manden i hvert fald.

Natten til torsdag tog han sin hævn og smadrede ruder med et koben på advokatkontoret, politistationen og Retten i Hjørring, inden han tog hjem til advokaten og malede fortovet foran boligen sort.

Hærværk og trusler har resulteret i en dom på tre måneders betinget fængsel ved Retten i Hjørring, fortæller senioranklager Peter Rask.

- Han tilstod det hele og sagde, at det var, fordi han var blevet vred. Nu skulle han nok lade være med at gøre mere, siger senioranklageren.

Manden havde i først omgang klaget til Advokatrådet over advokaten. Men rådet svarede ikke hurtigt nok. Derfor sendte han en truende mail i efteråret. Desuden truede han konens advokat per mail.

- Men der skete stadig ikke noget. Han bor i Thailand, og for nogle dage siden tog han flyet til Kastrup, fortæller Peter Rask.

I København lejede manden en bil, og inden turen gik til Hjørring, tog han forbi Finansministeriet og konsulentfirmaet McKinsey.

Han har tidligere arbejdet i Skat, men blev afskediget i en fyringsrunde. Derfor kastede han ølflasker efter Finansministeriet og McKinsey, som han mente var medansvarlig for fyringen.

Da manden havde en returbillet til Bangkok til lørdag, valgte dommeren at gøre dommen betinget.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere