Yahya anmelder vold på diskotek

Københavns Politi har fået anmeldelse fra digteren Yahya Hassan af et overfald natten til lørdag på diskotek

Her kan du se Yahya Hassan tale om weekendens episode

Digteren Yahya Hassan, der nu også er folketingskandidat for Nationalpartiet, har anmeldt et overfald på diskotek Sunday i Lille Kongensgade i København natten til lørdag.

Politiinspektør Jan Bjørn, Københavns Politi, bekræfter over for Ritzau, at digteren har indgivet en politianmeldelse..

- Yahya Hassan mødte op hos politiet og anmeldte sig udsat for vold, siger Jan Bjørn.

Begge parter var ifølge natklubben Sunday godt ophidset inden overfaldet.  (Foto: Facebook/ Ekstra Bladet) 112 - 20. apr. 2015 - kl. 15:54 Natklubejer om Yahya-overfald: De var lige gode om det

Politiet indleder nu en efterforskning af voldsepisoden.

- Sagen er nu under efterforskning, og vi går i gang med at finde vidner og videoovervågning, der kan klarlægge, hvad der er sket, siger Jan Bjørn.

Yahya Hassan har i TV2 News forklaret om voldsepisoden, at en person rev ham hårdt i hestehalen, mens han var inde på diskoteket.

Den 19-årige dansk-palæstinenser Yahya Hassan er under beskyttelse af Politiets Efterretsningstjeneste. (Foto: Finn Frandsen) 112 - 20. apr. 2015 - kl. 15:55 Bonnichsen: PET-vagter har gjort deres arbejde

Det fik digteren til at føre armene op for ansigtet for at "skabe lidt afstand", men samtidig var der en anden person, som slog ham med knytnæve i ansigtet, lyder forklaringen.

- Jeg følte mig meget truet og uddelte et frontspark, siger Yahya Hassan til TV2 News.

- Jeg mener, at det er rimeligt, at jeg selv reagerer inden for en halv meter, siger han og karakteriserer episoden som et "ubegrundet overfald".

Yahya Hassan var en tur forbi skadestuen og har til hensigt at anmelde overfaldet til politiet i dag. (Foto: Facebook/ Ekstra Bladet) 112 - 20. apr. 2015 - kl. 10:49 Overfaldet Yahya: Jeg uddelte frontspark på diskotek

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere