Yngre mand anholdt for voldtægt

Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller til eftermiddag en yngre mand i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en yngre mand og sigtet ham for voldtægt. Voldtægten er ifølge politiet sket i Sønderborg, og manden skal fredag fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg klokken 12.30.

Det oplyser vicepolitiinspektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Kirsten, til Ekstra Bladet.

Indtil videre er politiet meget fåmælt om sagen og ønsker slet ikke at komme nærmere ind på, hvor voldtægten mere præcist har fundet sted, hvem den er gået ud over, eller hvornår den skulle være sket.

Men Knud Kirsten fortæller, at det er en ny sag, som ikke tidligere har været omtalt, og at sagen ikke er en udløber af en længerevarende efterforskning.

- Der bliver begæret dørlukning i retten, og derfor ønsker jeg ikke at sige mere, siger Knud Kirsten til Ekstra Bladet.

Knud Kirsten fortæller imidlertid, at voldtægten ifølge politiet skulle være sket 'i Sønderborg-området'.

Ekstra Bladet erfarer, at den yngre mand er sigtet efter straffelovens §216, som taler om, at den, 'der tiltvinger sig samleje ved vold eller trussel om vold', kan straffes med fængsel i op til otte år.

Knud Kirsten ønsker ikke at fortælle, hvordan den sigtede forholder sig til sigtelsen.

Anklager Malene Seidenfaden møder i retten for anklagemyndigheden. Hun kan på nuværende tidspunkt heller ikke bidrage med oplysninger.

- Jeg går og venter på at få overbragt sagen fra efterforskerne. Jeg ved faktisk ikke noget, siger hun til Ekstra Bladet kort før grundlovsforhørets begyndelse.

Ekstra Bladet følger sagen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere