38.000 kvm byggecenter skal skærpe konkurrencen

I starten af april åbnede et af Danmarks største byggecentre i Aarhus

Der var mange besøgende på det nye byggemarkeds åbningsdag den 8. april. 38.000 kvadratmeter fylder den nye tømmerhandel. Foto: Davidsen
Der var mange besøgende på det nye byggemarkeds åbningsdag den 8. april. 38.000 kvadratmeter fylder den nye tømmerhandel. Foto: Davidsen

Davidsens Tømmerhandel åbnede på Sletvej i Aarhus først i april, og der venter besøgende 38.000 kvm byggemarked til både private og professionelle kunder.

- Vi går målrettet efter at skærpe konkurrencen om private og professionelle kunder i Aarhusområdet. Det kommer både til at handle om pris og et større udbud af varer end i andre byggemarkeder og trælaster, siger Flemming Salling, trælastdirektør i den nye butik.

Byggecenteret kommer blandt andet til at indeholde byggemarked for private kunder, butik for håndværkere og drive-in-trælast for begge kundegrupper.

Byggemarkedet og havecentret vil have åbent alle ugens dage året rundt.

Ud over de varer, som man naturligt forventer at finde i et byggemarked, vil der blandt andet også være et stort og bredt udvalg af mærkevarer inden for isenkram.

Nu kan du tvinges til overarbejde

Otte fuldtidsansatte
Som noget nyt i Danmark indrettes et permanent showroom på over 2.000 kvm.

I showroomet venter der kunderne muligheden for at se gulve, keramiske fliser, ind- og udvendige træbeklædninger, terrassegulve i ædeltræ, køkken, bad, garderobe samt havemøbler og indendørsmøbler.

Desuden er der udstilling af mursten og tagsten foruden en stor udstilling af håndværkerbeklædning.

Det nye byggecenter får ca. 60 fuldtidsansatte. Heraf får byggemarkedet 20 faste medarbejdere, mens håndværkerbutikken på 1.500 kvm. får 10 medarbejdere.

Trælasten til professionelle bemandes med 8 fuldtidsmedarbejdere, og det samme gælder trælasten til private kunder.

- Hos Davidsens beskæftiger vi kun fagligt uddannede og søger derfor også løbende nye elever til alle vores forretninger, oplyser Flemming Salling, som er trælastdirektør.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind