TV: Maskine pulveriserer ubehøvlet salgsautomat

Se den ultimative hævn på en maskine, der ikke makker ret

Læs også:

Håndværkeren - 24. mar. 2013 - kl. 16:43 Maskinen du glor på hele dagen

BMW'er, både, bowlingkugler, badekar, bleer.

Alle disse ting, og hundrede af andre, er på en lang liste, som firmaet SSI sætter en glæde i at knuse. Og hver måned tilføjer de nye videoer, der demonstrerer firmaets kundskaber inden for destruktion.

I denne video, som har fået et pift skuespil af en medarbejder, fremviser de maskinernes ødelæggelsesegenskaber på en tilsyneladende uduelig salgsautomat.

Som mange har prøvet, nægter maskinen at spytte en chokoladebar ud. Og chokoladebaren har selvfølgelig kostet en mindre formue. Men det slipper maskinen ikke godt fra i denne omgang.

Læs også:

Håndværkeren - 14. dec. 2012 - kl. 22:15 TV: Flade af grin over ustoppelig maskine

Uden tøven bliver den kylet direkte ned i gabet på et blåt monster, der nådesløst kværner metal, glas og elektronik og spytter en yndig bunke af små metalstykker ud på gulvet.

Dog med en undtagelse.

Til medarbejderens store glæde viser maskinens 'kværneri' sig at være en udmærket alternativ metode til at få fingrende i den lækre chokoladebar, der overraskende nok ser helt uberørt ud.

- Der er den! Yeah. Sådan kan man også få fat i den, siger medarbejderen med et skævt smil, mens han pakker chokoladen op.

Læs også:

Håndværkeren - 8. feb. 2013 - kl. 20:59 TV Top 3: Idiotiske smadringer af vaskemaskiner

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere