TV: Toårig får lejlighed til 37 millioner

En kinesisk mor har købt en luksuslejlighed til sin toårige datter

En lejlighed, som min datter kan bo i, når hun skal gå på college.

Sådan beskrev en kinesisk mor sit behov overfor ejendomsmægleren. Hun ville købe en lejlighed, som hendes nu toårige datter kunne bo i, når hun senere skulle til New York for at studere.

- Vi gik rundt i byen og kiggede på tingene. Og så spurgte jeg hende, 'hvorfor køber du lejlighed?', siger ejendomsmægler Mr. Brown til Daily Mail.

Læs også:

Håndværkeren - 26. feb. 2013 - kl. 15:48 TV: En kilometer: Her er verdens højeste bygning

- Og hun sagde, jamen min datter skal gå på Columbia, New York Universitet eller Havard, og derfor er det vigtigt, at hun bor i midten af byen, forklarede moren.

- Hvor gammel er din datter, spurgte jeg, og hun svarede to år gammel. Jeg fik et chok, siger ejendomsmægleren.

En halv milliard for toppen
Lejligheden ligger i den 90-etager høje One57, der ude fra er glas fra jord til top, og den har udsigt ind over Central Park i New York.

Det bliver officielt den højeste bygning i byen, som har et miks af bolig og forretning, når den bliver færdig i 2013, hvilket giver lejlighederne en af byens bedste udsigter. Til gengæld skygger den for de andre højhuse, der ligger ved siden af, så det forventes, at luksusskyskraberen vil få de omkringliggende lejligheder til at falde i pris.

Bygningens to øverste lejligheder, 89. og 90. etage, er blevet købt af en ifølge ejendomsmægleren 'kendt' person. Det er senere blevet afsløret, at køberen var sheik i Quatar, nemlig Hamad bin Khalifa Al Thani, og at han har betalt over en halv milliard for New Yorks bedste udsigt.

Læs også:

Håndværkeren - 6. mar. 2013 - kl. 20:24 TV: Dingler fra verdens højeste bygning

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere