TV: Så klatrer knægten sgu igen!

DUMDRISTIGT: Vovehalsen 'Mustang Wanted' udsætter sig selv for livsfare i 110 meter højt tårn

Se klatrekongens svinge sig rundt i et 110 meter højt tårn i videoen ovenover artiklen

_______________

I Ukraine bor en en fyr, som kalder sig Mustang Wanted, og den driftige unge mand er efterhånden blevet et internetfænomen af den mere spektakulære slags.

Vi har tidligere skrevet om ham: Vanvid! Kom ned fra den kran, knægt

Mustang har gjort det til sit speciale at klatre rundt på høje bygninger, kraner og broer, og vovehalen udfører hele herligheden uden skyggen af sikkerhedsforanstaltninger.

I Mustangs seneste video er han kravlet op i et 110 meter højt tårn, hvor der er fri udsigt ud over et stille og fredeligt boligområde.

SE ELLER GENSE: Derfor skal du aldrig klage over langsomme skraldemænd

Han klatrer og balancerer rundt på tårnet, og heldigvis falder han ikke ned, hvilket da også ville have betydet den visse død.

SE OGSÅ: Buschauffør besvimede og to kvinder blev helte

- Du skal nok holde dig fra at efterligne mine tricks. Det er ekstremt farligt. Jeg har gjort det her i mange år, og den eneste grund er, at jeg synes, det er sjovt, har den ukrainske klatrekonge tidligere sagt.

Læs også: TV: Flade af grin over ustoppelig maskine

Det er Mustang Wanteds kæreste, som filmer hans vanvittige fritidsinteresse, og måske burde balancemesteren i stedet bruge mere tid på at kravle på hende.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere