Den nye Range Rover har smidt 420 kilo

Den helt nye Range Rover har smidt næsten halvdelen af sin vægt

  • Range Rover 2013 er blandt andet lavet af genbrugsmaterialer.
Range Rover 2013 er blandt andet lavet af genbrugsmaterialer.

Den helt nye Range Rover 2013 vises for første gang frem i Danmark. Det sker 2. december på Bernstorff Slot i Gentofte i forbindelse med den såkaldte SlotsTurné.

Den første Range Rover blev introduceret i 1970 og lige siden har Range Rover været den ypperste og mest luksuriøse bil i SUV segmentet.

- Med den nye Range Rover står vi med et unikt design, top luksuriøst interiør, fremragende køreegenskaber og banebrydende ny teknologi. Kort sagt har Land Rover endnu engang formået at holde fast i ikonet – Range Rover, fortæller forhandler Jacob Glad f ra Bilcentret Peer Glad A/S i Kalundborg.

39 procent lettere
Den ny Range Rover er mere kraftfuld, mange kilo lettere, klimavenlig og så er den spækket med den nyeste teknologi.

Den ny Range Rover er fjerde generation af den kraftfulde firehjulstrækker, men den er udviklet helt fra bunden. Det detaljerede arbejde med at skabe en mere sikker og let, men stadig stærk SUV, har gjort at den har smidt 420 kilo eller hele 39 procent af vægten i forhold til sin forgænger.

Den ny Range Rover har fået et løft i køreoplevelsen ved en spritny version af det unikke Terrain Response System, der kan analysere omgivelserne og terrænet og optimere køreindstillingerne til netop det landskab, du befinder dig i og derved give dig den optimale kørekomfort. Den reducerede vægt er også med til at forbedre styringen. Med en lavere vægt har den ny Range Rover også et mindre CO2 udslip og du kommer derfor længere på literen.

Der er dog ikke gået på kompromis med sikkerheden eller karrosseriets styrke i den ny Range Rover, som er sammensat af en kombination af særligt stærke og lette materialer og genbrugsmaterialer.

Kilde: Mestertidende.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere