Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Swipe header Håndværkeren

TV: Trucker-trick med gigantisk bomuldspølse

Trucker-magi: Med overlegen kørsel laster truckeren bomuld uden at løfte en finger

1/2
Næste »

Denne sublime truckfører demonstrerer, hvordan man man ved hjælp af teknik og præcisionskørsel kan laste en truck fuld af bomuld på under halvandet minut - uden hjælp fra andre.

Den gigantiske gule pølse er fyldt med komprimeret bomuld, som formentlig ender med at blive til det lette stof, det meste af vores almindelige tøj er lavet af. Men i sin ubearbejdede form er det alene på grund af sin størrelse ganske uhåndterbart for en enkelt lastbilchauffør.

Denne trucker har dog sat sig for at vise, at læsset kan lastes uden at løfte en finger.

Til at starte med ligger bomuldspølsen på langs og er på forhånd skåret ud i fire mindre stykker. Her bakker chaufføren med ladet nede, så lastbilen langsomt indtager hele pølsen.

Efterfølgende lodser truckeren pølsestykkerne ved at tippe ladet, og de lander derved i den lodrette position, som stykkerne skal leveres i.

Afslutningsvis demonstrerer han, at bomulden kan indtages lodret med ynde uden at efterlade et rent svineri af overskudsmateriale på jorden.

Videoen er optaget i USA, som er verdens absolut største eksportør af bomuld, og truckeren kan nu blære sig med, at hans køregenskaber er blevet virale.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere