TV: Vild brandbil med 580 hk

En Lamborghini Murciélago med 580 hestekræfter er blevet forvandlet til en brandbil

  • (Foto: ekstrabladet.dk)
(Foto: ekstrabladet.dk)
1/2
Næste »

Der sidder helt sikkert en række brandmænd og indsatsledere rundt om i det danske land og håber på, at justitsminister Morten Bødskov (S) har set sommerens Gumball Race.

Det vanvittige racerløb, der i år sendte 120 specialbyggede biler fra Los Angeles til New York og altid er garant for fest, fart og farver, havde i år en særdeles opsigtsvækkende deltager.

For hvor røde Ferrarier og sølvgrå Porscher med flere hestekræfter end i en lille dansk landsby til sammen normalt vækker opsigt på gaden, så skal der meget mere til i Gumball.

SE OGSÅ:

bil Håndværkeren - 1. aug. 2012 TV: Årets groveste truck-joke

Det havde ejeren af 'Glen Cove Fire Department' i den grad forstået, og derfor havde han forvandlet sin 580-hestes Lamborghini Murciélago til en brandbil, der kan sende to brandmænd fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder, og den stopper først ved 330 km/t.

Men selvom de danske indsatsledere kan kaste misundelig blikke til den anden side af Atlanten, så er de nok ret godt tilfredse med deres nuværende køretøjer, når det kommer til stykket.

I Aarhus Brandvæsen kan indsatslederen for eksempel køre hurtigt og mageligt rundt i en Mercedes GL 320 CDI med 225 hestekræfter og luft affjedring.

SE DEN VANVITTIGE LAMBORGHINI I TOPPEN AF ARTIKLEN

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere