TV: Årets groveste truck-joke

En russisk bilist får oversvømmet sin bil, da han ikke vil lukke en stor firehjulstrækker ind i en kø

Der findes et utal af måder at udtrykke sin vrede på, når man sidder bag rattet og ikke mener, at ens medbilister kører, som de skal.

Mange bruger hornet, nogen stritter med langefingeren og siger ukvemsord, og enkelte kan finde på at forlade bilen for at vise deres vrede med de bare næver eller genstande i bilen, der kan agere slagvåben.

Men et af de mere usædvanlige vredesudbrud blev søndag fanget på video på de russiske landeveje.

SE OGSÅ:

Jamie Brown udløser her ugens skrald i den nordengelske by, Hartepool (Foto: ekstrabladet.dk) Håndværkeren - 1. aug. 2012 - kl. 14:39 TV: 8-årig dreng smadrer kæmpeskorsten

Situationen starter, da to vognbaner bliver til en, uden at to bilister kan blive enige om, hvem der skal holde tilbage for den anden.

I indersporet afviser føreren af en Toyota Avensis den noget større model, Land Cruiser, der gentagende gange forsøger at komme ind i vognbanen foran den anden. Men Avensis'en holder stædigt på sin ret, og til sidst må Land Cruiser'en lave en hasarderet overhaling.

Her burde den uoverenstemmelse være ude af verden, men føreren af den store firehjulstrækker vil have hævn.

SE OGSÅ:

Håndværkeren - 24. jul. 2012 - kl. 17:36 TV: Sådan tager du røven på konen

Derfor holder han ind ved det mudrede område ved siden af asfaltvejen, og da Avensis'en kommer kørende med åbne vinduer, udnytter den store bil sine off road-egenskaber og ræser op på siden af bilen.

Det resulterer i, at mudder og vand sprøjter op på den udvendige og indvendige side af den mindre Toyota, imens den store truck gyngende kører væk.

SE DEN GROVE HÆVN I TOPPEN AF ARTIKLENFlg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Seneste Nyt
Mest læste
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen