TV: 5 ekstremt uheldige traktorchauffører

Selvom en traktor ikke er det hurtigste køretøj, du kan sætte dig bag rattet af, så kan det stadig gå galt - se fire traktoruheld samt en enkelt på baghjul hér!

Traktorer er store, tunge og ikke mindst langsomme. Men på trods af at snegle sig afsted i det inderste spor, så kan der stadig ske uheld, når chaufføren bag rattet bliver lidt for kæphøj.

Som du kan se i dette udvalg af fem ret uheldige traktorchauffører, så findes der utallige måder, det kan gå galt på. Det kan være personen, der skal vise sig frem ved at køre på to hjul foran et kæmpestort publikum, men som alligevel ikke helt formår at holde balancen.Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Der er også den russiske chauffør, som vælger at tage et sving lidt for hurtigt, hvilket bevirker, at han ender ovenpå en mindre personbil. Derudover kan vi også friste med en traktorchauffør, der nok bør holde sig til at køre ligeud i stedet for at bestige bakker, eller en traktor hvor læsset i vognen er lige i den tunge ende.

Tjek de fem uheldige traktorchauffører i klippet ovenfor...

Skærm

Hent flere
Hent flere