Tunet rugbrød med 240 hk!

Hvis din VW Transporter er lidt for sløv i optrækket, bør du tage et kig i ABT's nye tuningskatalog, hvor du kan finde lidt ekstra kræfter

Lyskrydsdueller er ikke altid lige sjove, hvis du sidder bag rattet af en VW Transporter. Men nu har det tyske tuningsfirma ABT endelig en løsning klar.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!De har nemlig udviklet et komplet tuningsprogram til samtlige motorer, du kan få i din VW T5. Hvis du har bestilt din Transporter med den toliters TSI-motor, vil det fra nu af være muligt at hente hele 240 hk og 400 nm ud af maskineriet, efter at ABT har haft fingrene i den. Det betyder, at kassevognen kan ramme 100 km/t på kun 9,4 sekunder.

Men også på dieselversionerne er der flere krikker at finde. Den mindste toliters dieselversion yder derfor 110 hk, efter at de tyske troldmænd har været i gang. Den mellemste udgave rammer 130 hk, mens topversionen nu yder 170 dieselhypper samt 400 nm.TV: 6 hardcore oldschool Jeep'sTV: 6 hardcore oldschool Jeep'sMed ekstra kræfter under hjelmen er det også nærliggende at gøre det ydre lidt frækkere på håndværkerslæden. Derfor leverer ABT også et stylingkit samt et sæt frække fælge, som du kan pimpe din varevogn med.

Sættet består af en ny grill, frontspoiler, side- og bagskørter, en udstødning med fire rør og en tagspoiler for at få lidt ekstra downforce. Fælgene på 19 tommer er ABT's egne, og undervognen er gjort hårdere.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Priserne er endnu ikke offentliggjort på ABT's motortuning.

Skærm

Hent flere
Hent flere