Sådan bliver fremtidens varerum

Hylder og skuffer i lette kompositmaterialer bliver løsningen, når du i fremtiden skal indrette varerummet på din kassevogn

Hylder, skuffer og kufferter til et mere overskueligt og lettere arbejdsliv i varekassen vil i fremtiden blive fremstillet af kompositmaterialer. (Fabriksfoto)
Hylder, skuffer og kufferter til et mere overskueligt og lettere arbejdsliv i varekassen vil i fremtiden blive fremstillet af kompositmaterialer. (Fabriksfoto)

Kompositmaterialer er på vej ind i varerummet på alverdens kassevogne.

Hylder, kabelbakker, skuffer, kufferter og alle andre dimser til et mere overskueligt og lettere arbejdsliv i varekassen vil i fremtiden blive fremstillet af kompositmaterialer, og mens det tyske hjemmemarked er smugstartet i februar, må danske varebiler pænt vente til det tidlige efterår.

Uændret ramme
Det er tyske Sortimo, der har taget nye materialer i anvendelse, og fordelene er åbenlyse.

Firmaet oplyser nemlig, at vægtbesparelsen er på 40 procent, og en så stor vægtreduktion er godt nyt for danske varebiler.

De sparede kilo til fast inventar kan enten udnyttes til øget nyttelast, eller til en lidt mindre og måske lidt lettere bil.TV: 6 hardcore oldschool Jeep'sTV: 6 hardcore oldschool Jeep'sHvis man kan transportere samme mængde reservedele og værktøj i en mindre varebil, kan der spares penge til brændstof, men der kan også spares penge på den årlige afgift til statskassen og måske et par øre på indkøb af selve bilen.

Det er kun rammen i reolsystemerne, som ikke er fremstillet af kompositmateriale i den nye indretning, der har fået navnet Globelyst C. Alt andet fremstilles af det nye materiale, som ifølge Sortimo kan genbruges 100 procent.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Sammen med introduktion af Globelyst C har Sortimo givet det nuværende aluminiumssystem en grundig overhaling.

I bilsprog vil man kalde det et facelift, og der er tale om nye farver, rundere hjørner og lidt nye smarte dimser.

Springet fra gammel til den nye vægtbesparende indretning kan ske løbende.

Skuffer, skabe, kufferter, reoler og alt andet er nemlig fuldt kompatible.

Skærm

Hent flere
Hent flere