TV: 7 model-maskiner på hårdt arbejde

På Faszination Modellbau-messen bliver der arbejdet på højtryk med maskiner i modelstørrelse - tjek de sejeste af dem hér!

Børn elsker store maskiner, og selv voksne kan have svært ved ikke at blive tiltrukket af køretøjer i størrelse XL. Hvad enten det er en traktor, en lastbil eller en rendegraver, så findes der mennesker, som synes, det er et imponerende syn, når tonstunge maskiner kommer på hårdt arbejde.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Der findes dog også en gruppe af personer, hvor maskinerne ikke behøver at være i fuld størrelse for at vække deres interesse. Faktisk er gruppen så stor, af de flere gange om året kan mødes på en lang række messer blandt andet i Tyskland for at arbejde med deres små maskiner.

Senest har der været Faszination Modellbau i Karlsruhe i slutningen af marts, hvor der dukkede en hel hær af seje maskiner i miniaturestørrelse frem.TV: 6 hardcore oldschool Jeep'sTV: 6 hardcore oldschool Jeep'sHvad med en modelmaskine til at udjævne skipisten efter en hel dag fyldt med turister? Eller en minilastbil, der kører rundt og henter minicontainere, som er blevet fyldt af minirendegravere?

Om modelverdenen er fascinerende eller skør, kan du selv få lov at bedømme.

Vi har samlet syv seje maskiner fra den seneste messe i klippet ovenfor...Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Skærm

Hent flere
Hent flere