Swipe header Håndværkeren

TV: Dæksprængning ender i vildt biluheld

En dæksprængning får det til at ende helt galt for en taiwanesisk varevognschauffør - få sekunder senere sker uheld nummer to

Når du kører i din varebil på motorvejen, er en dæksprængning, noget af det sidste du har lyst til at opleve. For en varevognschauffør i Taiwan var det dog præcis, hvad der skete, da han mandag d. 19 marts i år kørte på motorvejen udenfor storbyen Taichung.Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!På et splitsekund vrister slidbanen sig løs, og bagefter forsvinder hele venstre bagdæk med det til følge, at den lille pickup går i slinger. Kun med nød og næppe undgår en anden varevogn at køre ind i ham, men betonbarrieren, der deler motorvejene, er ikke til at undgå. Pickup'en bliver kastet rundt i luften og ender til sidste i den modsatte vejbane.

Vragdelene har efter uheldet spredt sig ud over motorvejen, så da en intetanende billist kommer kørende i sin sedan, får han ikke taget farten af. Han rammer nogle vragdele, mens han prøver at undvige, og bilen ender med at flippe om på siden og skrabe sig hen af motorvejsasfalten.TV: Cowboytrucken der elsker tæsk!TV: Cowboytrucken der elsker tæsk!En billist, der kørte bagved, optog begge uheld med et kamera i forruden. Chaufføren i den lille pickup kunne bagefter på mirakuløs vis træde uskadt ud af sin ødelagte bil, hvilket billisten fra uheld nummer to også kunne.

Se det vanvittige dobbeltuheld i klippet ovenfor...

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere