Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Swipe header Håndværkeren

Kør i graven med stil

Det italienske firma Biemme lever af at ombygge luksusbiler til rustvogne, og deres seneste kreation er mildt sagt spektakulær

Hvis du har godt gang i din bedemandsforretning, så kunne det være, du skulle ringe til det italienske firma Biemme Special Cars. Virksomheden lever af at ombygge luksusbiler til rustvogne, og nu er de klar med deres seneste kreation.

Udgangspunktet er en Rolls Royce Phantom, som firmaets karrosseribyggere har haft fingrene godt nede i. Hele bagenden er lavet fuldstændig om, og for minimere ekstra vægt har de brugt aluminium til de nye paneler. I alt har Biemme fremstillet 600 nye dele for at fuldende ombygningen fra luksuslimousine til en syv meter lang rustvogn.Kina kopierer populære varevogne i stor stilKina kopierer populære varevogne i stor stilMotoren er den samme som i en standard Phantom, hvilket betyder, at der ligger en 6,75 liters V12 med 460 hestekræfter under hjelmen. Så det bliver ikke noget problem for rustvognen at trække nogle kg.

Men regnskaberne skal se rigtig gode ud i din bedemandsforretning, før du kan smide en bestilling afsted til Biemme Special Cars. Firmaet vil ikke oplyse en eksakt pris, kun at den kommer til at koste mere end 3,7 millioner kroner. Selvom det er en hel del penge, så kan du til gengæld spare lidt på registreringsafgiften, da rustvogne er fritaget for afgift i Danmark.Se verdens vildeste hjemmebyggede PorscheSe verdens vildeste hjemmebyggede PorscheDen ekslusive Rolls Royce Phantom rustvogn vil blive præsenteret for offentligheden på bedemandsmessen i den italienske by Bologna, der kører frem til søndag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere