TV: Ups! Russer knækker lastbil på midten

Inden du rammer motorvejen i din lastbil, er det en rigtig god idé at tjekke, om løftekranen er slået ned - se hér, hvad der ellers sker!

Når du har monteret en løftekran på din lastbil, er det altid en god idé at dobbelttjekke, at den er slået ind, før du kører afsted.

Om denne russiske lastbilchauffør har haft lige travlt nok er ikke til at vide, men sikkert er det, at han står med noget af et forklaringsproblem overfor sin chef. At vende hjem fra en opgave med en lastbil, hvor chassisrammen er knækket, er ikke ligefrem noget, der får dig i kridthuset.TV: Bygger vild millionby til legetjsbilerTV: Bygger vild millionby til legetøjsbilerSom klippet ovenfor viser, så har denne russiske chauffør glemt at få trukket løftekranen ind, hvilket gør, at den stikker omkring en meter op fra taget. Første forhindring er nogle motorvejstavler, som chaufføren kun er få centimeter fra at ramme. Men da han når til en motorvejsbro udført i beton, slipper heldet op.

Ikke overraskende rammer kranen broen, med det resultat at lastbilens ramme knækker sammen.Kina kopierer populre varevogne i stor stilKina kopierer populære varevogne i stor stilEfter sigende slap chaufføren for skrammer, men lastbilen kommer nok ikke ud at køre igen lige foreløbig.

Se den uheldige lastbilchauffør i klippet ovenfor...