TV: Se stål-edderkoppen fra Kina

Der bliver gået grundigt til værks, når Kina laver store maskiner - tjek denne vanvittige gravko, der går under navnet 'Steel Spiderman'.

TV: Se stål-edderkoppen fra Kina

Kina er i en rivende udvikling, når det kommer til køretøjer. Ikke nok med at de spytter personbiler ud hvert sekund, de sætter sig også hårdt på markedet for store maskiner.

Firmaet XCMG er landets tredjestørste producent af arbejdsmaskiner, og deres koncept, der går under navnet 'Steel Spiderman', skal man ikke kimse af.TV: Bygger vild millionby til legetjsbilerTV: Bygger vild millionby til legetøjsbilerGravemaskinen er lavet til at arbejde i noget af verdens hårdeste terræn. Derfor føler den sig ligeså hjemme i den tynde bjergluft, i ekstrem kulde, på en stejl bjergside eller bare på en mudret byggeplads.

Hjulene arbejder uafhængigt af hinanden, og med lidt hjælp fra den store skovl, så ligner maskinen noget, der er taget direkte fra Transformers-filmene.Kina kopierer populre varevogne i stor stilKina kopierer populære varevogne i stor stilXCMG har i forvejen vundet en kinesisk videnskabspris for deres 'Steel Spiderman', og nu har firmaet så fået endnu en pris for deres konstante udvikling af terrængående køretøjer.

Tjek den vilde maskine i klippet ovenfor...