Pimp din Twindog med bacon

Hvis du troede, Twindog'en var død, kan du godt ånde lettet op - det dobbelte skinkelyn fortsætter sit liv på tankstationen lidt endnu, hvor du kan pimpe den med bacon

Hvis ikke en Twindog var en herrespise før, så er det i hvert fald blevet det nu. I den næste måneds tid kan du nemlig pimpe den med en gang bacon. Derefter forsvinder den igen fra tankstationen. (Grafik: Anders Richter)
Hvis ikke en Twindog var en herrespise før, så er det i hvert fald blevet det nu. I den næste måneds tid kan du nemlig pimpe den med en gang bacon. Derefter forsvinder den igen fra tankstationen. (Grafik: Anders Richter)

I slutningen af januar kunne Ekstra Bladet Håndværkeren fortælle, at Twindog'en endelig var på vej tilbage på grillen hos en stor del af landets tankstationer. Desværre var det kun en midlertidig kampagne, som ville køre i februar måned. Men nu er Shell heldigvis kommet på andre tanker, så vi kan hygge os med den monstrøse hapser en måned endnu.TV: Bygger vild millionby til legetjsbilerTV: Bygger vild millionby til legetøjsbiler- Vi har fået en masse henvendelser om at fortsætte udover den ene måned, som vi havde planlagt. Samtidig har vi oplevet stor efterspørgsel efter vores baconbombe, som vi lancerede sidste sommer. Og da der så var et lyst hoved, der foreslog at kombinere de to salgssucceser, lod vi os overtale, fortæller kommunikationsdirektør hos Shell, Regitze Reeh til Ekstra Bladet Håndværkeren.

Selvom man ikke troede, at den kunne blive bedre, så har Shell valgt at give dig muligheden for at pimpe Twindog'en op ved at svøbe de to skinkelyn ind i den sprødeste bacon. Den nye kampagne kører indtil den 27. marts, så ligesom sidst lever Twindog'en på lånt tid.Kina kopierer populre varevogne i stor stilKina kopierer populære varevogne i stor stilSidste gang vi skrev om den franske tvillingehotdog, syntes en meget stor del af jer læsere, at den skulle tilbage på menukortet permanent. Faktisk deltog næsten 6000 læsere i afstemningen, hvor 78 procent mente, at den skulle tilbage på tankstationen for evigt. Men det faktum er desværre ikke nok til at overbevise Shell om at beholde den som et fast element på menukortet.

- Vi vil gerne spille lidt kostbare og beholde den i baghånden. Det er jo lidt ligesom med de særlige Rolex modeller - jo sværere de er at få fat på, og jo færre der er af dem, jo mere attraktive bliver de, slutter Regitze Reeh.

Den dobbelte Murerfinger i sovepose kan købes fra i dag.

Men hvad mener du? Skal den tilbage permanent, og hvordan ville du overbevise Shell om det? Deltag i debatten herunder...