TV: Graver kælder ud med legetøjsmaskiner

En canadisk mand har siden 2005 gravet sin kælder ud kun ved hjælp af radiostyrede gravemaskiner i miniaturestørrelse - se det vanvittige projekt hér!

De fleste af os har en hobby, men for Joe, der bor i Saskatchewan i Canada, har det taget en smule overhånd. Det startede med, at hans kælder trængte til en ordentlig overhaling. Men han ringede ikke til sin lokale tømrermester for at få hjælp. I stedet fandt han noget af sit legetøj frem fra skabet.

Joe har siden 1996 været interesseret i model-arbejdsmaskiner, og derfor havde han selvfølgelig en fjernstyret bulldozer samt en gravemaskine på lager. Og dét blev starten på et indtil videre syv år langt projekt.TV: Mrkeligt! Bygger pejs i sin VolvoTV: Mærkeligt! Bygger pejs i sin VolvoI 2005 gik han i gang med arbejdet i kælderen, som bestod i, at det meste gamle jord og grus skulle graves ud. De eneste maskiner han ville bruge til opgaven var arbejdsmaskiner i miniaturestørrelse. I følge en tråd på sitet scale4x4.org har Joe siden da arbejdet på sit specielle kælderprojekt hver eneste dag.

Maskinparken er over tiden blevet udvidet med utallige maskiner og lastbiler, så arbejdet kan køre så effektivt som muligt. Joe slutter hver arbejdsdag med at hive det løse jord og grus op i et par lastbiler, hvorefter han kører dem op af en hjemmebygget rampe og ud gennem kældervinduet, så de kan læsse af.TV: Bil eksploderer ved mekanikerenTV: Bil eksploderer ved mekanikerenGraveprojektet, eller firmaet om man vil, går under navnet 'Lil Giants Construction Company'.

Heldigvis har Joe dokumenteret hele sit arbejde, som du kan se et udpluk af i TV-klippet ovenfor. Vil du se mere, så besøg ham hér.