Verdensnyhed: Her er den nye Ford Transit

Efter mange års tro tjeneste bliver Ford Transit nu udskiftet med en ny model – indtil videre er det dog sparsomt med informationer

Indtil videre står der Tourneo Custom Concept på nummerpladen af bilen, da den er opbygget som en personbus. Varevognsudgaven Transit kommer dog også til at se sådan her ud.
Indtil videre står der Tourneo Custom Concept på nummerpladen af bilen, da den er opbygget som en personbus. Varevognsudgaven Transit kommer dog også til at se sådan her ud.

Der er godt nyt for de håndværkere, som sværger til Ford Transit, for en ny model er lige på trapperne.

Ford har netop sendt et enkelt billede ud af hvad de selv kalder Ford Tourneo Custom Concept. Konceptbilen er lavet som en ottepersoners bus, men varevognsudgave kommer designmæssigt til at lægge sig skarpt op af denne.TV: Graver klder ud med legetjsmaskinerTV: Graver kælder ud med legetøjsmaskinerSom det kan ses på billedet, kommer designet til at være i god tråd med Ford’s nuværende og fremtidige personbilsprogram. Modellen vil blive præsenteret på Genéve Motor Show i starten af marts måned.

Under motorhjelmen finder du tre forskellige versioner af en 2,2 liter turbodieselmaskine med henholdsvis 98, 123 og 153 hestekræfter, som alle er koblet til en sekstrins manuel gearkasse. Start-Stop systemer kommer til at være standard på samtlige motorer. Som på den tidligere Transit er alle varianter forhjulstrukket.Kina kopierer populre varevogne i stor stilKina kopierer populære varevogne i stor stilSom i dag bliver det muligt at få den næste generation i et hav af forskellige karosseriudgaver og akselafstande, som passer til de forskellige behov indenfor erhvervslivet.

Senere på året vil Ford også præsentere en række endnu større Transit-udgaver, hvor der er mulighed for baghjulstræk. Disse store udgaver skal i modsætning til den 'lille' Transit også sælges i USA.