TV: Bil eksploderer hos mekanikeren

Et olieskift på en bil plejer at være en harmløs opgave, men disse to mekanikere får sig noget af et chok, da motoren pludselig eksploderer - se uheldet hér!

Mekanikeropgaver på en bil er ikke ufarligt, men et simpelt olieskift har dog aldrig været noget, en mekaniker bør frygte - indtil nu.

Denne Chevrolet Impala fra videoen blev i sidste måned sendt på værksted for at få skiftet olie. Som man kan se på billederne, monterer den ene mekaniker oliedækslet, efter at de har overstået olieskiftet.TV: Verdens vildeste snerydderTV: Verdens vildeste snerydderHerefter sætter han sig ind i bilen og drejer nøglen. Men i stedet for at gå roligt tomgang eksploderer den 3,8 liters V6-motor til begges store forskrækkelse. Hurtigt finder de en brandslukker frem og får slukket ilden.

Tilbage står så spørgsmålet, hvad skete der egentlig?

På flere amerikanske fora har medlemmerne prøvet at finde svaret på det mystiske uheld. Et af forslagene går på, at netop Chevrolet Impala af denne årgang blev tilbagekaldt på grund af en fejl i motoren. Problemet var, at oliedråber kunne ramme udstødningsmanifolden under hårde opbremsninger, hvorefter varmen fra udstødningssystemet antændte olien. Men det er langt fra alle, der er enige i den forklaring.TV: Sdan drber du din varevognTV: Sådan dræber du din varevognAndre peger i stedet på, at bilen muligvis har haft en læk i indsprøjtningssystemet, så benzin kan være sprøjtet ud, mens andre mener, at det er fordi, tændkablerne er monteret forkert.

Mekanikerne på værkstedet fastholder, at de intet andet gjorde end at skifte olien, påmontere oliedækslet og derefter dreje nøglen. Præcis som de plejer at gøre ved sådan en reparation.

Men hvad mener du er gået galt? Deltag i debatten herunder...