TV: Danske håndværkere fik lapdance på jobbet

Mandebladet rapport fylder 40 år - og det blev fejret med barmfagre piger, fadøl og strippere. Alt sammen til ære for læserne

Så er der baller. (Foto: Ekstra Bladet TV)
Så er der baller. (Foto: Ekstra Bladet TV)

Det begyndte i 1972 med et lille ugeblad på 64 sider fyldt med action, krimstof, talking headlines og masser af spas - og to sider med en afklædt kvinde.

Det er Ugens rapport, vi taler om.

Og det betyder også, at bladet i år fylder 40 år, og derfor må siges at være en moden kvinde.

LÆS OGSÅ:

Stor brystfest i uge sex

Mange af køberne har gennem årene været hårdtarbejdende mænd, og derfor valgte Ugens rapport onsdag at tage rundt på københavnske byggepladser, så de også kunne mærke fødselsdagens sødme.

Ekstra Bladet TV var med - som du kan se i tv-klippet herover.

Hvor er stripperne?
Dagen startede ellers lidt kaotisk på bladets redaktionen på Østerbro, da stripperne - som skulle dele lapdances, fadøl og magasiner ud, alle havde meldt sig syge.

Men har man arbejdet med letpåklædte kvinder gennem 40 år, så har man naturligvis telefonnumre på nogle friske piger.

Og indenfor en time havde Ugens rapport fundet tre piger, som alle var klar til at give håndværkerne en ekstra oplevelse.

LÆS OGSÅ: 40 år med bare patter 40 år med bare patter

Fredag fortsætter festen på Park i København med velgørenhedspoker, hvor overskuddet går til foreningen Sex og Samfund.

Her deltager kendisser som Kurt Thyboe, rapports legendariske chefredaktør fra storhedstiden i 70'erne, rapperen Jøden, konkursrytteren Frederik Fetterlein, modellen Jackie Navarro og rapports nuværende chefredaktør Leon Lundrup, der senere også spiller op til svedig dans som trommeslager i James Brown-bandet 'Papa's Got a Brand New Bag.'