Konditormester: Hjemmebagt kage scorer damer

Chalotte Nielsen er netop blevet kåret som Danmarks bedste konditorelev, og hun har et godt kageråd til mænd, hvis de gerne vil gøre indtryk hos det modsatte køn

Chalotte Nielsen kan nu kalde sig for Danmarks bedste konditorelev. (Foto: Kasper Kamuk)
Chalotte Nielsen kan nu kalde sig for Danmarks bedste konditorelev. (Foto: Kasper Kamuk)

Der var ingen mangel på fedtholdige produkter, da fire konditorelever i weekenden kæmpede om at blive Danmarks bedste til DM i Skills. Til gengæld var der i høj grad mangel på mandlige deltagere. Alle fire elever var nemlig kvinder.TV: Bvl med bilen? Den fikser CamillaTV: Bøvl med bilen? Den fikser CamillaMåske er det fordi mænd gerne vil spise kagen, men ikke har lyst til at lave den. Vi spurgte derfor Chalotte Nielsen, der løb af sejren til konkurrencen, hvilken kage en mand kan imponere en dame med:

- Bare mændene laver den selv, så tror jeg, deres damer er rimeligt imponerede, fortæller Chalotte Nielsen til Ekstra Bladet Håndværkeren.TV: Se Danmarks bedste murer lave stenkunstTV: Se Danmarks bedste murer lave stenkunstOg Chalotte har styr på sine kager. I konkurrencen skulle hun både lave karamelblikfang, flødekager, desserttærter, fyldte chokolader samt petit four. Resultatet blev så godt, at hun tog guldmedaljen for de bedste kager.

Sidder du og overvejer hvilken kage, som kan gøre indtryk på Danmarksmesteren, så kan Ekstra Bladet Håndværkeren rapportere, at hendes yndlingsdessert er en chokoladekage.

Se hvordan hun vandt til DM i Skills i klippet ovenfor...