TV: Tobias er Danmarks bedste tømrer

Det er langt fra alle, der ser sit arbejde som sin hobby, men det gør Tobias, og han er netop blevet kåret til Danmarks bedste tømrer

Fem tømrerlærlinge kæmpede i weekenden om titlen som Danmarks bedste tømrer. Men kun én gik derfra med guldet, og det blev Tobias Skov Pedersen fra Skovlunde.TV: Bvl med bilen? Den fikser CamillaTV: Bøvl med bilen? Den fikser CamillaOpgaven for tømrerne gik ud på at lave en kompliceret model i træ, som skulle passe helt perfekt på målene, hvilket ikke er helt nemt. Derfor havde Tobias også øvet sig op til DM ved at bygge modellen flere gange, og den endelige version blev den allerbedste:

- Jeg synes, det er gået rigtig godt. Det er helt klart den pæneste opgave, jeg har lavet indtil videre, fortæller Tobias Skov Pedersen til Ekstra Bladet Håndværkeren.TV: Se Danmarks bedste murer lave stenkunstTV: Se Danmarks bedste murer lave stenkunstOg det var dommerne enige i. Hvilket også gjorde, at Tobias vandt guld i disciplinen.

Men DM er slet ikke nok for den unge tømrer. Han er nemlig allerede udtaget til EM, hvor opgaverne bliver endnu sværere, og konkurrencen er endnu hårdere.

Se hvordan Tobias vandt i klippet ovenfor...