Annonce:
Annonce:

TV: Brandbil drukner i oversvømmelse

Over julen kæmpede de med store oversvømmelser i Melbourne - men brandfolkene i denne vogn ser ikke ud til at tage sig af de massive vandmængder

Annonce:

At være brandmand kræver nerver af stål, og det beviser dette team af australske brandfolk tydeligt. Over julen oplevede de store oversvømmelser i Melbourne, hvilket satte brandvæsenet på overarbejde.Ja tak! Twindog'en vender tilbageJa tak! Twindog'en vender tilbageMen lidt vand skræmmer ikke en australier, og så snart brandfolkene sætter udrykning på, er der intet der kan stoppe dem. Ikke engang en halvanden meter dyb vandpyt.

Om chaufføren af brandbilen i klippet helt havde forstået, hvor dyb en sø han var på vej ud i er uvist, og det ser faktisk sort ud en kort overgang. Lyden fra sirenen forsvinder da også helt, da lastbilen stille og roligt drukner i vandmasserne.Galleri: 7 seje firehjulstrækkere fra DetroitGalleri: 7 seje firehjulstrækkere fra DetroitVandet er nemlig så dybt, at det overstiger ruderne og begynder at trænge ind i kabinen. Normalt har man brug for en snorkel på bilen, hvis man skal forcere vand af den dybde, men på forunderlig vis klarer Isuzu'en sig alligevel gennem.

Se de frygtløse brandmænd i klippet ovenfor...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: