Annonce:
Annonce:

10 seje julegaver til manden

Slutspurt: Hvis du ikke har nået at købe de sidste julegaver endnu, så frygt ej - Ekstra Bladet Håndværkeren har fundet 10 gaver, som vil glæde manden

Annonce:

Der er kun to dage til juleaften, og traditionen tro er det ikke alle, som har julegaverne i hus endnu. Derfor har Ekstra Bladet Håndværkeren besluttet at hjælpe, ved at finde 10 ting som enhver mand vil blive glad for at finde under juletræet.

Priserne går fra 50 kroner og op til flere tusinde, hvis nu dit budget på trods af krisen strækker sig så vidt.

Side-9 pige tommestok
En normal tommestok er uundværlig men også en smule kedelig. Vi har derfor fundet denne Side-9 pige tommestok, som gør det lidt sjovere, når der skal måles op.
Pris: 49 kr. i Ekstra Bladet Shoppen.

Håndværker-TV: Livsfarlig lastbilkørsel i sneen

Annonce:

Side-9 pige kalender for 2012
En skurvogn er et kedeligt bekendtskab, medmindre du sætter dit eget præg på væggene. Og hvorfor ikke gøre det hyggeligt med et pænt kvindfolk, som du kan skifte ud hver måned.
Pris: 99 kr. i Ekstra Bladet Shoppen.

Kaffemaskine til varevognen
Du kan spare massevis af kroner ved at brygge din mokka i varevognen i stedet for at købe den på tanken. Sæt den mobile kaffemaskine til cigartænderen, på med nogle bønner og efter 20 minutter står den klar med seks kopper rygende varm kaffe.
Pris: 149 kr. hos T. Hansen.

Håndværker-TV: Ups! River traktor over i to

Handsker til håndværkeren
Et par gode handsker er et must, hvis du arbejder udenfor. Her er de af mærket Carhartt og er udført i en blanding af læder og stof. Håndfladen er samtidig fyldt med gele, så du får et bedre greb om tingene.
Pris: 269 kr. hos Workgear.dk.

Annonce:

Radio til byggepladsen
Det bliver bare lidt sjovere at arbejde til en omgang guitarrock, så en robust radio, er ikke nogen dårlig idé, hvis du skal finde en gave til en håndværker. Denne er fra DeWalt, og kan både køre på strøm fra kontakten eller batterier. Radioen er udført, så den kan tåle lidt af hvert, og derfor er den idéel til byggepladsen.
Pris: 1.500 kr. incl. moms hos Carl Ras.

Håndværker-TV: Slår plat eller krone med gaffeltruck

Jakke med indbygget varme
Ved første øjekast er der intet unormalt ved denne Milwaukee fleecejakke. Men under det røde stof gemmer sig en række varmelegemer, som kan aktiveres ved hjælp af et batteri. Det betyder, at du kan holde varmen uden at trække i din afdankede islandske sweater. Og så fås den også i camo-farver, hvis nu du også skal bruge den til jagt.
1.998 kr. incl. to batterier og lader hos dinjagt.dk.

Annonce:

Kom frem i tide
Hvis der skal tjenes penge, så har du ikke tid til at køre forkert, og det skulle denne TomTom Live 1005 hjælpe dig med at undgå. Navigationen har tjenesten HD traffic indbygget, som betyder, at du og andre TomTom ejere selv kan indberette nye eller ændrede veje, så du ikke kører forkert. Og hvis det endelig skulle ske, så er den hurtig til at udregne en alternativ rute, så du ikke spilder tiden.
Pris: 2.198 kr. hos CDON.com.

Håndværker-TV: Vild varevogn kører op ad trapper

Stødsikker smartphone
Sony Xperia Active er resistent overfor både vand og støv, og det er ligegyldigt, om dine fingre er svedige eller våde, da den har en speciel trykfølsom skærm på tre tommer. Så du kan tabe den i en mudderpøl eller vandbalje, uden at den går i stykker.
Pris: 2.249 kr. u. abonnement hos El Giganten.

Få styr på momentet
Gadgetfreaks, som har brug for at spænde boltene helt præcist, vil elske den her. En momentnøgle som du kan styre elektronisk ved hjælp af et lille display, så du kan spænde helt præcist. Batterilevetiden på denne Polar-udgave er 110 timer, og den kan fungere i temperaturer på op til 60 grader.
Pris: 2.468 kr. hos Haventa.dk.

Håndværker-TV: Se Kina's ondeste truck i aktion

Slagbor der dur
Intet siger mand som en ordentlig boremaskine, og noget af det kraftigste indenfor trådløse slagboremaskiner er denne Makita BHP456RFE 18 volt. Den har indbygget led-lys, to gear, og så medfølger der to batterier samt en hurtiglader.
Pris: 2.498 kr. incl. moms hos Carl Ras.

Tjek gaveidéerne ud i galleriet ovenfor...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: