Håndværker, model og gør det selv-pige

- Måske smider jeg det hele, hvis jeg får lavet nogle ordentlige silikonebryster

Sara har været Side 9-pige siden 2009 og malerlærling siden 2010. Hun er også med i M's Forsidejagten, når hun ikke maler vægge i sit og kærestens drømmehus i Dragør. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Sara har været Side 9-pige siden 2009 og malerlærling siden 2010. Hun er også med i M's Forsidejagten, når hun ikke maler vægge i sit og kærestens drømmehus i Dragør. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Den 21-årige Side 9-pige Sara fra Dragør drømmer om at gøre karriere i udlandet – som dekorationsmaler. Hun er i lære som bygningsmaler.

– Jeg kunne godt tænke mig at komme til udlandet og arbejde som maler. Måske ikke som bygningsmaler, som jeg er ved at uddanne mig til. Hellere som dekorationsmaler. Men lige nu går vi og glæder os til at bo i et færdigt hus. Det andet kommer langt ude i fremtiden. Så kunne det være sjovt at lære lidt om det gamle malerhåndværk.

LÆS OGSÅ: VVS’er og lækker fotomodel

– Men foreløbigt har jeg nok at rive i herhjemme, fortæller hun mellem pensler og spande i det nye hjem.

Sammen med kæresten er hun ved at lægge sidste hånd på et større renoveringsprojekt af en gammel staldbygning, der er deres nye hjem.

Spild af kabel-tv
– Modelarbejdet er en hobby, som jeg mest har for at overskride mine grænser. Men jeg synes, jeg er god til at sige fra. Jeg har jo også en kæreste, jeg skal tænke på. Han vil ikke have, at jeg smider trusser og bh, og det havde jeg aldrig tænkt mig at gøre alligevel, understreger Sara.

LÆS OGSÅ: Side 9-Kamilla slukker din ild

– Jeg har det fint med at være med på side 9 og i M's forsidejagt. Det er helt fint, at andre gør det, og jeg kunne måske godt finde på det, hvis jeg fik lavet nogle ordentlige silikonebryster. Så ville det jo være noget kunstigt, der sidder uden på min krop, og så kan man godt vise det.

Ved siden af lærepladsen og modelarbejdet har Sara job i det lokale paintball-center, så hun har nok at se til i hverdagen, når der også skal være tid til at bygge hus.

– Det er faktisk helt spild, at vi har kabel-tv herude, for vi ser aldrig på det, griner hun.

Dobbelt arbejde
– Vi har været i gang i lidt over et år, men vi er snart færdige; heldigvis. Min kæreste er murer, og hans far er VVS'er, så vi har været godt stillet. El- og tømrerarbejdet har vi måttet betale os fra, men ellers har vi lavet alt selv.

Projektet er en ægte totalrenovering. Alt er blevet skiftet og moderniseret.

– Der har været hestestald og høloft i bygningen før, så fundamentet og ydervæggene har vi genbrugt, men alt indvendigt har vi gennemrenoveret. Vi har brækket gulvene op og alt muligt, så der har været meget arbejde i det. Når man sætter i stand, så er det dobbelt arbejde, fordi man først skal rive ned, brække op og køre væk.

– Det har været hårdt. Det er hårdt med arbejde ved siden af, og så hjem og arbejde videre. Men når man så ser resultatet bagefter, så er det det hele værd.

1 af 2 Det er sådan, Ekstra Bladets læsere kender Sara. Sidst, hun pyntede på Side 9, var 23. januar.
2 af 2 Sara har været Side 9-pige siden 2009 og malerlærling siden 2010. Hun er også med i M's Forsidejagten, når hun ikke maler vægge i sit og kærestens drømmehus i Dragør. (Foto: Klavs Bo Christensen)