Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Swipe header Håndværkeren

TV: Offroad truck lavet til luksus-limo

23 rumænske studerende har omdannet den terrængående Dacia Duster til en lækker limousine

  • (Foto: worldcarfans.com)
(Foto: worldcarfans.com)
1/5
Næste »

En Dacia Duster er normalt en terrængående firehjulstrækker, der kan klare sig igennem de mest vanskelige og mudrede veje.

Men takket være en gruppe rumænske studerende kan et af landets mest solgte egenproducerede køretøjer nu også skrive luksuriøs limousine på CV’et. Det skriver bilsiden worldcarfans.com

Den omdannede Dacia Duster var de 23 studerendes afslutningsprojekt på deres master-uddannelse, og den er lavet i samarbejde med Renault Technology i Rumænien.

SE OGSÅ:

Skærmbillede 2012-08-07 kl. 10.59.21 Håndværkeren - 10. aug. 2012 TV: Vild brandbil med 580 hk

Ombygningen startede for lidt over fire måneder siden, da de studerende fik leveret deres standardversion af Dacia Duster. Her startede de med at dele bilen i to ved B-stolperne midt på bilen, hvorefter de tilføjede en metalplade på cirka halvanden meter, inden de satte de tre dele sammen.

Midtertilbygning fik efterfølgende sideruder og panoramatag, og indenfor er der installeret adskillige fladskærme og et lille mediecenter sammen med nye lædersæder for at gøre det til en komplet og komfortable luksusslæde.

SE OGSÅ:

bil Håndværkeren - 1. aug. 2012 TV: Årets groveste truck-joke

Udvendig er limousinen holdt i den klassiske sorte farve med tonede ruder og en fræk speciallavet stålplade bag forruden, der er med til at vække lidt ekstra opsigt.

Det eneste umiddelbare minus er, at det er den normale 1.6 liters benzinmotor under hjelmen, hvilket umiddelbart virker som en lidt for sløv motor til så stort et køretøj.

SE DEN FLOTTE OFFROAD LIMOUSINE PÅ VEJ FRA BUKAREST TIL DACIA-FABRIKKEN I PITESTI I TV-KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN.Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere