TV: Mærkeligt! Bygger en pejs i sin Volvo

En schweizisk mand er gået til yderligheder, da han fryser i sin Volvo - så nu har han installeret en pejs i kabinen

Hele Europa er dækket af is og sne i øjeblikket, og specielt én mand er godt træt af kulden. Han går under navnet Pascal Prokop, kommer fra Schweiz og kører til dagligt i en Volvo 240 herregårdsvogn.TV: Bil eksploderer ved mekanikerenTV: Bil eksploderer ved mekanikerenMen varmesystem i den gamle Volvo er åbenbart ikke godt nok, for nu har han installeret en pejs i kabinen. Passagersædet har han hevet ud og erstattet med en vaskeægte pejs. Derefter har han skåret et hul i taget og monteret et fleksibelt rør fra pejsen, så røgen kommer ud i det fri.

Til det tyske magasin Stern forklarer han, at en elektrisk varmer blev fravalgt, da en pejs kan holde bilen varm i lang tid efter motoren er slukket, hvilket er en vigtigt for ham.TV: ko-van gemmer p hybridteknologiTV: Øko-van gemmer på hybridteknologi- Når jeg er træt eller har drukket for meget, så sover jeg nemlig bare i bilen, fortæller Pascal Prokop til Stern.

De schweiziske myndigheder er ikke ligefrem kendt for at være et bilelskende folk. men en pejs ind i kabinen kan de åbenbart godt forstå. Derfor har Pascal nu myndighedernes stempel på, at hans ombygning er fuldt lovlig.

Se den mærkelige kreation i klippet ovenfor...

Link til interview med Pascal Prokop i sin fulde længe.