TV: Se Enigmas freakshow

Der var benzinlugt foran scenen da Enigma leverede sit show 'Show Devils' til Cph Ink

Man kunne ligefrem lugte benzinen foran scenen på Cph Ink Festival torsdag aften, da Enigma var på scenen.

Se også: Kædesavende freakshow i København

Motorsaven fik godt med gas, da den blåtatoverede amerikaner var på scene sammen med sin partner Serena Rose.

Du kan se en smule af, hvordan det så ud i klippet ovenfor. Vil du have den virkelig vare, skal du besøge Cph Ink Festival, som foregår torsdag, fredag og lørdag i denne uge i Tap 1 i København.

Se også: The Enigma: Øjnene var det værste

Mens Enigma og Serena var ved at gøre klar til showet, havde de dog et mindre uheld med vinkelsliberen, som åbenbart ikke var blevet slukket efter sidste show. Den begyndte at fare rundt på scenen, da der blev sat strøm til. Heldigvis blev der hurtigt slukket for den igen, og ingen kom til skade.

Se også: Her sættes spiret på det nye World Trade Center

Enigma har besøgt Danmark en gang tidligere. Han startede sin karriere som medstifter af ’The Jim Rose Circus’, som blandt andet gæstede Roskilde Festival i 90’erne med deres sindssyge samling af alverdens outrerede cirkusartister, som udførte vanvittige sceneshows.

Showet er stadig vanvittigt. Og publikum kom flere gange med forskrækkede og chokerede udbrud. Blandt andet kan man se ham 'bælle' to blå drikke for derefter at 'suge' det op i en af flaskerne igennem en gennemsigtig slange.

På festivalens sidste dag lørdag slutter makkerparret af med den store finale 'Dødskysset' ved hjælp af en motorshav og to æbler.