TV: Her er 2014´s frækkeste værktøjsduller

På en trist og grå novemberdag giver Ekstra Bladet dig mulighed for at tjekke disse to labre værktøjsbabes ud

Det er koldt og gråt udenfor, men lunt og behageligt indenfor. I hvert fald hvis du tager imod denne tidligere julegave, hvor du kan pakke to lækre værktøjsbrystbomber ud.

Det japanske værktøjsfirma Makita udvælger hvert år to velskabte kvinder til at være firmaets ansigter udadtil, og i år er valget faldet på Dessie Mitcheson og Janira Kremels, som henholdsvis Miss Makita 2014 og Senorita Makita 2014.

Se også: Her er, hvad singlekvinder har brug for

Musik er terapi
Udover at begge brystbomber selvfølgelig går op i værktøj, deler de også interessen for bøger og film. Miss Makita 2014 fortæller, at hendes yndlingsfilm er 'Dirty Dancing', der som bekendt har Patrick Swayze i hovedrollen. Når Dessie ikke ser dansefilmen over dem alle, kan baben godt lide komedien Anchorman.

Senorita Makita 2014 holder også af at smække stængerne op og se en god film, men Janira er især tilhænger af at lytte til musik, da musik er som terapi for den labre værktøjsdulle.

Se også: Test: Her er den bedste boremaskine

Slanger sig i ferieparadis
Miss Makita 2014 elsker at tage på ferie i Cabo, og så drømmer hun om en dag at feriere på Hawaii. Den anden værktøjsbombe kan også godt lide at holde ferie på en ø, men Miss Senorita 2014 er dog mere tilhænger af ferieparadiset Bahamas.

Håndværkeren - 24. dec. 2012 - kl. 13:01 TV: 2013's frækkeste værktøjskasser

Du kan få glæden af at se på de to værktøjssild ved at downloade den officielle Makita-kalender for 2014 lige HER, hvor du også kan læse mere om de to værktøjsdamer.

Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere