Håndværkerpigen Elektra har en sød tand

Håndværkerpigen Elektra har en sød tand, og hun er især glad for risalamande

Den 25-årige håndværkertøs Elektra tilbragte juleaften med familien.

- Jeg var sammen med hele den pukkelryggede. Vi spiller normalt pakkeleg, men i år spillede vi julebingo, da jeg har en lille niece på tre år, og hun skal også kunne være med. Ellers gik vi rundt om juletræet, pakkede gaver ud og alt det der hører til, siger Elektra, der bor i Roskilde.

Elektra er stor fan af julen, og håndværkerdullen er især glad for desserten.

- Vi fik masser af god mad. And, flæskesteg, brune og hvide kartofler og så selvfølgelig risalamande. Jeg er klart mest til søde sager, så det er helt sikkert risalamanden, der er prikken over i´et for mig, siger Elektra.

Mange danskere stresser over julen og alle de gaver, som skal købes ind, men Elektra nægter at få sved på panden over gaveindkøb.

- Jeg glæder mig altid meget til jul. Julen er optimal hygge. Det er toppen. Julestressen gider jeg ikke tage mig af, så inden jul tager jeg ud og hygger mig med at købe julegaver. Hvis der er mange mennesker i butikkerne, går jeg bare hjem, og så tager jeg ud og køber gaver en anden dag. Det skal være hyggeligt at give folk gaver, siger Elektra til Ekstra Bladet.