Falske ambulancer bruges til taxakørsel

I Rusland hyrer rigmænd falske ambulancer, så de kan komme hurtigere gennem trafikken

En russisk ambulance stoppes af politiet. (Screengrab fra YouTube)
En russisk ambulance stoppes af politiet. (Screengrab fra YouTube)

Politiet i Moskva har fået besked på, at de skal foretage tjek af byens ambulancer, efter det er kommet frem, at falske ambulancer fungerer som luksustaxaer for rige mennesker.

LÆS OGSÅ: Maskinen du glor på hele dagen

Firmaer tilbyder kørsel i ambulance-taxaer for 6000 rubler i timen (cirka 1100 kroner), hvor bårer og medicinsk udstyr er erstattet at luksuriøst interiør, så VIP-kunderne kan sidde og mæske sig i kaviar og champagne.

Ambulance-taxaerne kører med hvinende sirener og blå blink, så de kan glide hurtigt gennem hovestaden, der ofte er plaget af trafikpropper.

SE LIGE HER:

Håndværkeren - 22. mar. 2013 - kl. 16:49 TV: Sådan tømmer du ladet med manér

En kilde hos politiet har fortalt avisen Izvestiya, at en luksus-ambulance allerede er blevet snuppet på fersk gerning, efter den blev stoppet af strisserne for at bryde færdselsreglerne.

FIK DU SET:

Håndværkeren - 20. mar. 2013 - kl. 16:39 Verdens største skib bygges på 76 sekunder

- Chaufføren virkede sær, og han lignede på ingen måde en ambulancefører. Politiet åbnede døren og så, at bilen var indrettet som en luksuslimousine, og i sæderne sad nogle forretningsfolk, som nægtede at identificere sig, fortæller kilden ifølge nationalpost.com.

Problemet med rigtige ambulancer, der fungerer som taxaer, har i mange år været kendt i Moskva.

Men ambulancer indrettet som limousiner er noget nyt.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere